Bænk - Recycled Plain-Recycled Plain-35x220-U-ben

2.400,00 kr

NYHED - Denne kollektion kommer på lager i uge 35/2018


Bænk lavet af 35mm tykke genbrugsplanker.


Plankerne stammer fra nedrevne hus - primærte gulve og tagkonstruktioner. Træet er efter nedrivning blevet sorteret, og de bedste og fineste planker bliver brugt til borde eller bænke. Pladen er blevet bejdset og matlakeret, men den rustikke patina er bevaret - super fed bænk, som kan bruges som bænk til plankeborde, som entrebænk, TV-bænk eller noget helt andet...


NB - vi har naturligvis bedre billeder på vej :-)

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.