Om Casa Nordic

Her kan du blive klogere på Casa Nordic og personerne bag.

Lidt om Casa Nordic

Mit navn er Kim Hovgaard – og jeg er den lykkelige stifter og ejer af CasaNordic. Jeg har siden jeg forlod skolebænken i 1995 arbejdet i møbelbranchen.

Først som indkøber, og sidenhen som produktudvikler hos større danske møbelbrands. Al den erfaring har jeg naturligvis taget med mig og brugt den i dannelsen af mit eget lille iværksætter eventyr.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale – Stilen skulle være rustik, rå og enkel…

Vores filosofi

Jeg ligger vægt på at give alle mine kunder en god behandling – og kald mig bare gammeldags, men i min verden så er der ikke noget andet alternativ.

Jeg er nemlig taknemlig og ydmyg overfor alle de kunder som vælger at bestille deres møbler hos CasaNordic, og den gode behandlig gælder naturligvis også hvis du skulle være så uheldig at støde ind i en reklamation.

Jeg designer selv størstedelen af sortimentet og arbejder direkte med snedkerierne i Letland, Litauen og Indonesien. Møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic’s lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs. Ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine m?bler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder – de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter – det syntes jeg er mest fair for alle.

Levering og afhentning

Vi leverer med vores egen fragtbil i hele landet – levering vil forgå i tidsrummet 9-15 på hverdage. Bor du på Sjælland leverer vi indenfor en uge, bor du på Fyn/Jylland må du regne med ca 2 ugers leveringstid.

Vi leverer ikke uden forgående aftale og tidintervallet for levering vil typisk være 2 timer. Vores fragtpris er kun kr. 500,- i hele Danmark, da vi kun ønsker at dække de udgifter vi har ved levering (Diesel, reperationer osv). CasaNordic er ikke noget fragtfirma, og ønsker ikke at tjene penge på vores leveringer, og vi hjælper sågar med at bære dit nye møbel ind i huset.

Du kan også vælge selv at hente dine møbler på lagret i Næstved.

Reklamationer og fortrydelsesret

Vi opfylder naturligvis vores juridiske ansvar og giver 2 års reklamationsret.

Ring til kundeservice på 30221111, så finder vi en løsning. Vi yder 30 dages fuld returret, inden returnering bedes du ringe til kundeservice på 30221111.

Skriv til os

Kontakt Casa Nordic og forvent svar indenfor 24 timer.

Frederiksberg

Dronning Olgas Vej 26

Næstved

Axeltorv 6L

Ring nu
Send en besked