Om Casa Nordic

Her kan du lidt blive klogere på CasaNordic

Lidt om Casa Nordic

Mit navn er Kim Hovgaard – og jeg er den lykkelige stifter og ejer af CasaNordic. Jeg startede CasaNordic i 2013 med import af plankeborde fra Indonesien – Idag får vi vores plankeborde fra et snedkeri i Letland som vi arbejder sammen med, og som laver plankeborde eksklusivt til CasaNordic. Udover min butik i Næstved, har jeg også et værksted hvor jeg selv laver sildebensbordene helt fra bunden. 

Siden jeg forlod skolebænken i 1995 arbejdet i møbelbranchen. Først som indkøber, og sidenhen som produktudvikler hos større danske møbelbrands. Al den erfaring har jeg naturligvis taget med mig og brugt den i dannelsen af mit eget lille iværksætter eventyr.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale – Stilen skulle være rustik, rå og enkel…

Min filosofi

Jeg ligger vægt på at give alle mine kunder en god behandling – og kald mig bare gammeldags, men i min verden så er der ikke noget andet alternativ.

Jeg er nemlig taknemlig og ydmyg overfor alle de kunder som vælger at bestille deres møbler hos CasaNordic, og den gode behandlig gælder naturligvis også hvis du skulle være så uheldig at støde ind i en reklamation.

Jeg designer selv størstedelen af sortimentet og arbejder direkte med leverandørerne. Møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic’s lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs. Ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De fleste af de møbler som du finder hos CasaNordic kan du ikke finde andre steder – de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter – det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvad er planen !

 Jeg har ingen planer om at blive multi-millionær – men vil naturligvis gerne kunne leve af at drive forretning. Jeg har derfor heller ingen planer om at blive en landsdækkende kæde med mange butikker… Det er muligvis lidt kliche-agtigt, men jeg vil gerne have sjælen med i det jeg laver, og det er også vigtigt at jeg kan kombinere job med familieliv… Mit fokus er hele tiden af finde på nye og anderledes produkter, så jeg kan skille mig ud fra mængden – Det er også vigtigt at prisniveauet er rimeligt – alle skal kunne være med prismæssigt 🙂

Reklamationer og fortrydelsesret

Vi opfylder naturligvis vores juridiske ansvar og giver 2 års reklamationsret.

Ring til kundeservice på 30221111, så finder vi en løsning. Vi yder 30 dages fuld returret, inden returnering bedes du ringe til kundeservice på 30221111.

Skriv til os

Kontakt Casa Nordic og forvent svar indenfor 24 timer.

Ring nu
Send en besked