Lidt om CasaNordic

Mit navn er Kim Hovgaard - og jeg er den lykkelige stifter og ejer af CasaNordic. Jeg har siden jeg forlod skolebænken i 1995 arbejdet i møbelbranchen. Først som indkøber, og sidenhen som produktudvikler hos større danske møbelbrands. Al den erfaring har jeg naturligvis taget med mig og brugt den i dannelsen af mit eget lille iværksætter eventyr. Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Vores filosofi

Jeg ligger vægt på at give alle mine kunder en god behandling - og kald mig bare gammeldags, men i min verden så er der ikke noget andet alternativ. Jeg er nemlig taknemlig og ydmyg overfor alle de kunder som vælger at bestille deres møbler hos CasaNordic, og den gode behandlig gælder naturligvis også hvis du skulle være så uheldig at støde ind i en reklamation. Jeg designer selv størstedelen af sortimentet og arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne. Møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Kundeservice

Du kan fange mig alle ugens 7 dage fra kl 10-21 på mobil 30221111 - send evt SMS, så lover jeg at vende hurtigt tilbage. Du kan også sende en mail på kim@casa-nordic.dk

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.