Plankebord - Brown ASH

4.200,00 kr

* Påkrævede felter

4.200,00 kr

CasaNordic’s plankeborde i ASK er lavet af 40mm tykke planker – Træet er ovntørt ned til 8-10% som gør det velegnet til møbelproduktion. Træet er dog stadig et organisk materiale og vil fortsætte med at ”arbejde” i forhold til kulde/varme. Små revner i træet kan derfor komme med tiden, og er ikke en fejl i produktet – men blot en naturlig del af et massivt træbord. Bordet leveres med sortlakeret stålben.


Bordet vedligeholdes 2-3 gange årligt med træolie – en gang årligt anbefales det desuden, at bordet slibes let med sandpapir korn 120-150 og efterfølgende oliebehandles.


Leveringstid - 4 uger

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.