Plankebord - Massiv Asketræ Skrå kant-Natural ASH-100x240-A-ben

6.000,00 kr

  • KAN LEVERES FRA UGE 03/2019

  • Plankebord lavet af 40mm tykke ovntørre asketræs planker

  • Alle bordplader er håndlavet på et lille snedkeri i Letland - Bordet har naturkant, som er en rå kontrast til den fine stilrene træstruktur i asketræet. Pladerne har fået 3xolie - og med bordet følger et gratis vedligeholdelsessæt og en vejledning til vedligeholdelse. Bordet fås i 4 forskellige farver - Så besøg vores showroom i Hvidovre for at se de forskellige muligheder.

  • Bordene er lavet eksklusivt til CasaNordic - og der laves ca. 20 borde om måneden fordelt på alle størrelser og træsorter, så når du køber et borde fra denne kollektion, er det ikke et "masse-produkt" men et håndlavet kvalitetsbord.

  • BEDRE BILLEDER ER PÅ VEJ :-)

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.