Plankebord - Recycled wood

2.600,00 kr

* Påkrævede felter

2.600,00 kr

CasaNordic’s plankeborde i genbrugstræ er lavet af gamle nedrevne huse fra Indonesien – Hvilken træsort der er brugt, er derfor ikke altid nemt at vurdere, og kan til tider også være et miks af træsorter. I de fleste tilfælde er det Elm eller Acasie – hvert bord er unikt, og små hakker, revner og sømhuller er en del af designet. Bordene er brunbejdset og efterfølgende vokset for at give en glat overflade som samtidig også er nem at vedligeholde.


Bordet vedligeholdes ca 1-2 gange årligt med alm møbelvoks eller bivoks – når bordet får voks, vil du opfriske bejdsen og bordet vil fremstå som nyt


Leveringstid - 1 uge

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.