Plankebord - Rustic Black-Rustic Black-95x200-U-ben

4.000,00 kr

  • ER PÅ LAGER

  • Plankebord lavet af 48mm tykke planker fra Sibirsk Lærketræ

  • De massiv ovntørre planker stammer fra Sibirske lærketræer - Plankerne er på overfladen blevet "kradset op" med en stålbørste, og efterfølgende slebet. Det betyder at træets struktur er kommet frem, og giver en super cool overflade. Pladerne er mørkbejdset og efterfølgende matlakeret og vokset - Det giver en overflade med et råt look, men samtidig også en overflade der tåler næsten alt.


 

Lidt om CasaNordic

CasaNordic blev startet i august 2013.

Jeg startede CasaNordic fordi møbler er min store passion, og fordi jeg ville udvikle mine egne møbler og få dem produceret til en fair pris. Jeg ville lave fede møbler i god kvalitet og til en pris der er til at betale - Stilen skulle være rustik, rå og enkel...

Jeg har 15 års erfaring som produktudvikler, og størstedelen af sortimentet har jeg selv været med til at designe. Jeg arbejder direkte med fabrikkerne i Indonesien og på Filippinerne og møblerne bliver sendt fra fabrikkerne og direkte til CasaNordic's lager i Danmark. Jeg er med fra første prototype, og følger produkter helt til dørs – ja faktisk bogstaveligt, da det også er mig selv som vil komme og levere dine møbler.

De møbler som du finder hos CasaNordic kan du derfor ikke finde andre steder - de forhandles kun af CasaNordic. Men selvom sortimentet er unikt og håndlavet, så vi du opdage at priserne er meget rimelige. Jeg har en fast lav pris på mine produkter - det syntes jeg er mest fair for alle.

Hvis du vil opleve sortimentet "live" så er du velkommen i vores showroom i Hvidovre - vi har istandsat en gammel industribygning i rå og rustik stil, og vi byder gerne på en kop kaffe imens du kigger lidt rundt... Vi glæder os til at se dig.