Plankeborde

Her kan du få et overblik over vores sortiment af plankeborde. Vi tilbyder flere størrelser og farvemuligheder.

Plankebord med 3 planker

Træsort: Massiv Ask

Plankebord med 2 planker

Træsort: Massiv Eg

Sildebensparket

Træsort: Massiv Ask

Plankeborde i Ask

Plankebordet er lavet af 40mm tykke planker i ASK. Træet er ovntørt ned til 8-10% som gør det velegnet til møbelproduktion. Træet er dog stadig et organisk materiale og vil fortsætte med at arbejde i forhold til kulde/varme. Små revner i træet kan derfor komme med tiden, og er ikke en fejl i produktet, men blot en naturlig del af et massivt træbord.

Bordene produceres på et lille snedkeri i Letland, og de kan producerer ca. 15 borde pr. måned, så ikke noget masseproduktion, men i stedet håndlavet kvalitet til fair pris. Bordene leveres ubehandlet, hvorefter vi selv giver bordet olie. Bordet kan bestilles i 4 forskellige farver – Natural, Dark Natural, Grey & Deep Brown.

Plankebord i Eg

Plankebordet er lavet af 40mm tykke stave i EG som er limet sammen til planker på 50 cm. Træet er ovntørt ned til 8-10%, som gør det velegnet til møbelproduktion. Træet er dog stadig et organisk materiale og vil fortsætte med, at arbejde i forhold til kulde/varme.

Små revner i træet kan derfor komme med tiden, og er ikke en fejl i produktet. Bordet kan bestilles i 4 forskellige farver – Natural, Dark Natural, Grey & Deep Brown.

Plankebord i sildebensparket

På vores værksted i Næstved laver vi selv vores sildebensbord af 16mm massive stave i ASK. Stavene limes på en hærdet finerplade på 18mm, sammenlagt en plade på ca. 35mm som sluttes af med en 20 graders skrå kant.

Vi har valgt en kvalitet med meget få knaster og sortering med både lyse og mørke stave, der kommer et super fedt farvespil i pladen. Bordene kan olieres i 4 forskellige farver – Natural, Dark Natural, Grey & Deep Brown.

Planker i høj kvalitet med få knaster

Vi har valgt en kvalitet med meget få knaster og sortering en med både lyse og mørke stave, der kommer et super fedt farvespil i pladen. Bordene kan olieres i 4 forskellige farver – Natural, Dark Natural, Grey & Deep Brown.

Vedligeholdelse af plankebord

Hos CasaNordic har vi valgt kun at have Plankeborde i ASK og EG i vores standard sortiment. Det har vi fordi det er to hårde træsorter som egner sig godt til dagligt brug. Bordene er olieret med kvalitetsolie fra Junckers.

Vi er ikke selv snedkere, og kan ikke lave borde i specielle mål. Vi arbejder tæt sammen med Snedkere i Letland og Litauen, som fremstiller vores borde i ovntørt kvalitetstræ. Bordene leveres ubehandlet til vores værksted i Næstved hvor vi efterfølgende selv giver bordene olie.

Plankeborde af 40 mm egetræsplanker

Casa Nordic plankeborde er lavet af 40 mm tykke egetræsplanker. Træet er ovntørret ned til 8-10% som gør det velegnet til møbelproduktion.

Træet er dog stadig et organisk materiale og vil fortsætte med, at arbejde i forhold til kulde/varme. Små revner i træet kan derfor komme med tiden, og er ikke en fejl i produktet, men blot en naturlig del af et massivt træbord.

Skriv til os

Kontakt Casa Nordic og forvent svar indenfor 24 timer.

Frederiksberg

Dronning Olgas Vej 26

Næstved

Axeltorv 6L

Ring nu
Send en besked