Plankeborde & Sildebensborde

Håndlavet kvalitet til FAST lav pris.

Plankeborde i Ask

Plankebordet er lavet af 40mm tykke planker i ASK. Træet er ovntørt ned til 8-10% som gør det velegnet til møbelproduktion. Træet er dog stadig et organisk materiale og vil fortsætte med at arbejde i forhold til kulde/varme. Små revner i træet kan derfor komme med tiden, og er ikke en fejl i produktet, men blot en naturlig del af et massivt træbord.

Vi har valgt kun at have plankeborde i ASK – Det har vi fordi ASK er en meget hård træsort, faktisk er den ca.10% hårdere end Egetræ, og endvidere er der heller ikke særlig mange knaster i ASK… 

Vi er ikke selv snedkere, og fremstiller ikke plankebordene i specialmål – Vores borde produceres på et lille snedkeri i Letland, og de kan producerer ca. 8-10 borde pr. måned, så ikke noget masseproduktion, men i stedet håndlavet kvalitet til fair pris. Vi får bordene hjem ubehandlet, hvorefter vi selv giver bordet olie. Bordet fås i 3 forskellige farver – Invisibel, Antrazit eller Deep Brown.

Sildebensborde i Egetræ

På vores værksted i Næstved laver vi selv vores sildebensborde af 16mm massive stave i Egetræ – Vi bruger en A-sortering med meget få knaster. Stavene limes på en Birkfinerplade på 21mm – sammenlagt en plade på ca. 37mm som sluttes af med en 20 graders skrå kant / under bordet er det forstærket med en træramme. Tålmodighed er kodeordet når du laver sildebensborde, et bord i str. 90x240cm tager ca. 8 timer at lave. Bordene fås i 3 forskellige farver – Invisibel, Antrazit eller Deep Brown.  

Da vi selv producerer sildebensbordene kan de laves i mange forskellige længder – så skriv endelig hvis du har en forespørgsel på et bestemt mål. Maks længden er 270cm.

Vedligeholdelse af plankebord

Hos CasaNordic har vi valgt kun at have Plankeborde/sildebensborde i ASK og EG vores. Det har vi fordi det er en meget hård træsorter som egner sig godt til dagligt brug. Bordene er olieret med kvalitetsolie fra Junckers. Den daglige rengøring klares med opvredet klud – undgå rengøringsmidler da det vil udtørre træet. Ca 3 gange årligt skal bordet olieres og evt slibes.

Fast lav pris – HELE året rundt..! 

Vores borde er 30-40% billigere end tilsvarende borde hos vores konkurrenter – Vi holder IKKE udsalg på vores borde, og har samme faste lave pris året rundt, det syntes vi er mest fair…

 Vi får vores plankeborde direkte fra producenten – ingen fordyrrende mellemled eller andre unødvendige omkostninger..! 

Vores sildebensborde laver vi selv på vores værksted i Næstved.

 

Overfladetest af behandlede og ubehandlede plankeborde

Mange kommer og spørger omkring holdbarheden på plankebordene fra Casa Nordic. Det er alt fra børnefamilier til yngre og ældre par. Det er et centralt spørgsmål, som mange gerne vil have besvaret før, at der købes et plankebord til hjemmet. Kim Hougaard, som er indehaver af Casa Nordic har i denne video vist hvordan holdbarheden er på plankebordene, som produceres hos dem. Det kan hurtigt ses, at der tydelig forskel på at få et behandlet plankebord, frem for et ubehandlet plankebord.  

I videoen vil du kunne se forskellen på et behandlet og et ikke behandlet plankeborde og hvordan væske suger ned i træet og ødelægger det flotte look, som det rene og flotte træ giver bordet. Med mere end 10 års erfaring indenfor møbelhandel og arbejde med træ, er Kim den helt rette til at behandle og rådgive dig omkring det bedste valg af nyt plankebord. 

Hvorfor skal jeg købe et plankebord hos Casa Nordic?

Hos Casa Nordic er alle borde lavet ved håndkræft. Fra ubehandlet træ til færdige og fantastiske borde med mange forskellige udtryk og i flere forskellige størrelser, længder og farver. Efter mange års erfaring vides der præcis hvordan bordene skal behandles for, at have den bedste holdbarhed, men også hvordan det bedste og flotteste look sikrest i mange år ud i fremtiden ved hjælp af fif og tricks, som man lærer ved at stå med træ i hænderne igennem mange år. 

Du kan bestille borde i flere størrelser og til fantastiske priser. Hos Casa Nordic vil vi leverer kvalitet til fornuftige priser ved, at skære mellemledene fra og behandle og lave bordene selv på eget dansk værksted i Næstved.

Skriv til os

Kontakt Casa Nordic og forvent svar indenfor 24 timer.

Ring nu
Send en besked